Egyetemi éveim alatt az alapoktól kezdtem el megismerkedni a biztonságtechnika világával. Az első lépéseimet egy neves biztonságtechnikai cégnél tettem, ahol eleinte telepítéssel és szereléssel foglalkoztam. Idővel az értékesítés és az árajánlatok elkészítése is része lett mindennapjaimnak. A szükséges tapasztalatok megszerzése után egyre nagyobb kihívásokat vállaltam, és a tervezési feladatokat is átvettem. Az évek során a munkám minden aspektusában tapasztalatokat gyűjtöttem, kezdve az ajánlatok előkészítésétől, egészen a karbantartásig. Ez az út mélyebb rálátást és átfogó tudást adott nekem a biztonság világáról.

Mindez végül arra ösztönzött, hogy saját vállalkozásba kezdjek. Egy olyan vállalkozásba, amely több mint 10 év tapasztalatával és szakmai hozzáértésével kínál komplex tűzvédelmi, munkavédelmi és biztonságtechnikai megoldásokat. Az ügyfeleim elégedettsége mindig is a legfontosabb volt számomra, és törekedtem arra, hogy kimagasló minőségű szolgáltatást nyújtsak számukra. Úgy gondolom, hogy a bizalom alapvető fontosságú az üzleti kapcsolatokban, ezért mindig igyekszem olyan partnerként együttműködni, akit a megbízhatóság és a szakmai elkötelezettség jellemez.

Egyik legnagyobb büszkeségem az az általam válogatott, kipróbált és megbízható csapat, amely velem együtt dolgozik. Minden egyes tagja elhivatott és szakmailag felkészült, hogy a partnereink számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa. Emellett több kiemelkedő partnerrel is rendelkezem, akikért személyesen felelősséget vállalok. Ez a hálózatunk lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb erőforrásokhoz és legfrissebb technológiákhoz férjünk hozzá, ezáltal ügyfeleinknek a legoptimálisabb megoldásokat nyújthassuk. Mindegyik partnerünk szigorú minőségi követelményeknek felel meg, és az ő tapasztalatuk és szakértelmük is hozzájárul a munkánk magas színvonalához. Ez a megbízható csapat és partnerhálózat lehetővé teszi számunkra, hogy minden projektet gondosan és hatékonyan kezeljünk.

Az elkövetkező napokban, hónapokban és években továbbra is azon dolgozom, hogy biztonságot és védelmet nyújtsak Önnek és vállalkozásának. Ha velünk tart, garantálom, hogy tapasztalatunk, elkötelezettségünk és szakértelmünk mindig az Ön rendelkezésére áll.

Ujvári Tamás

tűzvédelmi tervező
tűz- és munkavédelmi szakember

+36-30-870-5656
info@ujvarituzbiztonsag.hu

Az alábbi végzettségekkel, szakképesítésekkel, jogosultságokkal rendelkezem:

  • Had- és biztonságtechnikai mérnök
  • Tűzvédelmi szakmérnök
  • Munkavédelmi szakmérnök
  • Tűzjelző és tűzoltó rendszer tervezési jogosultság (Magyar Mérnöki Kamara)
  • Tűzjelző és tűzoltó rendszer tűzvédelmi szakértői jogosultság (BM OKF)
  • Robbanásbiztos berendezések tervezése
  • Vagyonvédelmi rendszert tervező, szerelő jogosultság